2016. jún 06.

Ganoderma vélemények - A ganodermás készítmények az ördögtől valóak?

írta: GasztroBloggger
Ganoderma vélemények - A ganodermás készítmények az ördögtől valóak?

ganoderma_pecsetviaszgomba_ordog.jpg

Tényleg az ördögtől valóak lennének a ganoderma gombás késztítmények? Olvass tovább. Kiderül az igazság.

 

A netet böngészve nézelődtem, hogy mi az emberek véleménye a Ganoderma vagy másnéven Pecsétviasz gombáról és a belőlük készült készítményekről. Nagyon meglepődtem az olvasottaktól. 

Szerencsére ahogy olvastam a ganoderma kap hideget és meleget. De sokan csak okoskodnak vagy a pillanatnyi hangulatukkal megegyező véleményeket szülnek amelyeknek semmi alapjuk nincsen. 

Amin eléggé felháborodtam például ez a komment egy oldalon: 

"Én nem hiszek ebben az egészben. Szerintem egy nagy átverés az egész, csak kicsalnak egy csomó pénzt a kétségbeesett emberektől, akik a gyógyulást keresik."

Ez alapjában véve hamis állítás. Senki sem csal ki senkitől semmit. Sőt én volt, hogy lebeszéltem róla embereket, mert tudtam, hogy neki ez nem való, mert nagyon nagy reményeket fűzött a hatásaihoz és valami csodaszernek képzelte el és ráadásul meg sem engedhette magának. 

Mint kereskedő nekem az a célom, hogy az ügyfelek a legjobb kiszolgálást kapják és ne bánják meg a vásárlást. Nem akarom, hogy utána engem szidjon, mert rátukmáltam valamit amire semmi szüksége. Az más, hogy sokan így csinálják, de ez senkinek sem éri meg.

Egy elégedetlen vásárló aki nem az kapja amire számít nagyon sok rosszat tud tenni a mostani netes világban.

Ha valakinek nincsen rá pénze én azt ajánlom mindig, hogy inkább a családra vagy fontosabb dolgokra költse. Vagyis ha a lakbért is alíg tudja kifizetni valaki akkor ez nem neki való. 

De ha valaki odafigyel az egészségére és szeretne vele többet törődni, szeretne egy kis plusz energiát és ezt természetes és egészséges módon akarja megtenni energiaitalok nélkül akkor neki valóak a ganodermás készítmények.

Ha felkeltettem az érdeklődésed nézz bele ebbe a régebbi cikkbe ide kattintva ahol a ganoderma - pecsétviaszgomba hatásait tárgyaltam ki amerikai és más kutatásokra alapozva.

Valamint vásárolj ide kattintva gondodermás készítményeket ha úgy gondolod ezek neked valóak. 

Szólj hozzá

pecsétviaszgomba ganoderma ganoderma lucidum ganoderma termékek ganoderma velemeny